EN SON ÇIKAN FİLMLER

şefket tepe en son bölümleri izle

Yapım yılı : 2010
Yönetmen : Abdülkadir Ceylan Ede
Yapımcı : Melih Sezgin
Türleri      : Dram, ccc, Savaş
Konu : Hikaye terör olaylarının tavan yaptığı 1997'de Güney Doğu'da geçiyor. Askerler şehit edilirlerken, bölge halkı da terörden ciddi zararlar görmekte, insanlar terör yanlısı ve devlet yanlısı olarak sınıflandırılmaktalar, evler yakılmakta, devlet yanlısı olanlar teröristler tarafından aileleri ile birlikte öldürülmekte, çocukları dağa çıkarılmaktalardır. Bölgede yaşayan bir çocuk kazandığı Kara Harp Okulu'na giderken, geride kalan ailesi teröristler tarafından vahşice katledilir.



Birader İzle

Birader İzle
Birader türkçe İzle
Filmin Orjinal Adı:Birader – Bro İzle
Tür:Macera, Aksiyon , Romantik , Dram
Yapım: 2012-ABD
Yönetmen: Nick Parada
Oyuncular: Danny Trejo, Gunner Wright, Krystal Davis, Larry Fessenden
Film Konusu: Freestyle motocrossçu olan kardeşler, kadın, uyuşturucu ve para arasında sıkışıp kalmıştır. Birbirleri ile anlaşmakta zorluk çeken kardeşler, birbirleri olmadan da yapamamaktadır.

Branded İzle

Branded türkçe altyazı İzle
Filmin Orjinal Adı:Branded İzle
Tür:Macera, Aksiyon, Romantik, Dram
Yapım: 2012-ABD-Rusya
Yönetmen: Jamie Bradshaw, Aleksandr Dulerayn
Oyuncular: Ed Stoppard, Leelee Sobieski, Jeffrey Tambor
Film Konusu: Bir reklam şirketinin en üst kademesinde çalışan genç adam, dünyayı ele geçirmeye çalışan, nereden geldiği belli olmayan yaratıklara karşı savaş açmaktadır. O’nun dışında hiç kimse onları göremediği için tek başına savaşmaya karar verir.




İnziva İzle

İnziva İzle

İnziva türkçe İzle
Filmin Orjinal Adı:İnziva – Retreat İzle
Tür: Gerilim, Korku
Yapım: 2011-İngiltere
Yönetmen: Carl Tibbetts
Oyuncular: David Tennant, Cillian Murphy, Thandie Newton, Jason Isaacs, Jamie Bell,
Senaryo: Janice Hallett, Carl Tibbetts
Film Konusu: Çocuklarını kaybeden çift hayata küsmenin yanı sıra birbirleri ile de eski günlere dönememektedirler. Adada geçirdikleri günleri düşünerek, tekrar bir tatil yapmaya karar verirler. Adada sadece elektrik için jeneratör ve bir telsiz bulunmaktadır. Ansızın ortaya çıkan bir adam yüzünden yaşam mücadelesi vermeleri gerekecektir.





Polis – Polisse İzle

Polis – Polisse İzle

Polis – Polisse türkçe İzle
Filmin Orjinal Adı:Polis – Polisse İzle
Tür:Romantik,Dram,Macera,Aksiyon
Yapım: 2011-Fransa
Yönetmen: Maïwenn
Oyuncular: Arnaud Henriet, Emmanuelle Bercot, Frédéric Pierrot, Joey Starr, Karin Viard, Karole Rocher, Maïwenn, Marina Foïs, Nicolas Duvauchelle
Film Konusu: Cesar Ödülleri’ne 14 dalda aday olan film, Paris Çocuk Koruma Birimi’nde çalışan bir grup görevlinin aile ve iş yaşamlarını konu almaktadır. İç işleri bakanlığı tarafından gönderilen Melissa’nın da ekibe dahil olması ile işler oldukça karışmıştır.







Nowv de izlemek için tıklayın

alternetif

Slash de izlemek için tıklayın

ParaNorman izle


Yönetmen: Chris Butler, Sam Fell
Tür: Animasyon, Macera, Komedi
Yapım Yılı: 2012
Vizyon Tarihi: 19 Ekim 2012 Cuma
Senaryo: Chris Butler
Seslendirme:
Anna Kendrick, Leslie Mann, Christopher Mintz-Plasse, John Goodman, Casey Affleck
Filmin Konusu: Norman daha on yaşında küçük bir çocuktur. Ama kimsede olmayan çok özel bir yeteneğe sahiptir. Ölü insanların ruhlarını görüyor ve onlarla konuşup anlaşabilmektedir. Kasaba halkı tarafından bu özelliği pek sevilmesede bir gün kasabanın beklenmedik misafirleri çıkageliyor. Zombiler basmıştır ve herkezi tek tek öldürmek ister. Bununla tek mücadele edebilecek kişi vardır oda normandır. Herkez ondan yardım ister.
Kasabaya yüzyıllardır süren bir lanet çökmüştür. Norman’ın işi gittikçe zorlaşmaktadır. Zombiler yetmezmiş gibi cadılar ve hayaletlerlede uğraşması gerekecektir.
Kendisinden yardım isteyen Kasaba halkını kurtarabilecekmidir. ? Paranormal yetenekleri işe yarayıp aksi yaratıkları ikna edebilecekmidir. ? Bunları izleyip hep beraber göreceğiz..

slash izlemek için tıklayın

alternatif


Nowv izlemek için tıklayın


 
Copyright © 2012. hdizlesen