EN SON ÇIKAN FİLMLER

küçük adam full izle

küçük adam
IMDB Puanı:3.8/10
Yapım:2006 - ABD,
Tür:Komedi,  Suç,  Süre:98 dakika
Yönetmen:Keenen Ivory Wayans, Oyuncular:Marlon Wayans, Shawn Wayans, Kerry Washington, Chazz Palminteri, Tracy Morgan,  >> Tüm KadroSenaryo:Marlon Wayans, Shawn Wayans, Keenen Ivory Wayans, Yapımcı:Marlon Wayans, Shawn Wayans, Lee Mayes, Rick Alvarez,

Filmin Özeti:Yıllarca hapis yattıktan sonra, şartlı tahliyeyle serbest bırakılan, aşırı kısa boylu ama çetin ceviz mücevher hırsızı CALVIN SIMS (Marlon Wayans) artık hırsızlıktan emekli olmanın zamanı geldiğine, ama önce son bir vurgun yapması gerektiğine karar verir. Ünlü bir suç patronu, Calvin ve eski ortağı PERCY P'ye (Tracy Morgan) ünlü Queen Diamond (Kraliçe Elmas) için 100.000 dolar önerir. Calvin mücevher mağazasının güvenliğindeki bir gedikten dolayı, bu işin çocuk oyuncağı olacağını düşünür. Ama soygunda bir aksilik olur ve Calvin mücevheri VANESSA EDWARDS'ın (Kerry Washington) el çantasına atmak zorunda kalır. Vanessa ve kocası DARRYL (Shawn Wayans) büyük bir soygunda piyon olduklarından habersiz, Chicago banliyösündeki evlerine dönerler.


Starbuck İzle 2012

Starbuck türkçe dublaj İzle
Filmin Orjinal Adı:Starbuck İzle
Tür: Komedi
Yapım: 2011- Fransa
Yönetmen: Ken Scott
Oyuncular: Patrick Huard, Julie LeBreton, Antoine Bertrand
Film Konusu: David sperm donörlüğü yaparak tanımadığı 533 biyolojik çocuk yapmıştır. Çocuklar büyümesi ile babalarının kim olduğunu öğrenmek için kliniğe dava açmıştır. David ise kimliğini saklamaya çalışmak için uğraşırken diğer taraftan ise biyolojik çocuklarını merak etmektedir.

 
Copyright © 2012. hdizlesen